Menu

Mienskipshûs ‘Doarpstsjerke’ Metslawier opent met tentoonstelling

Gelijk met de opening van het Mienskipshûs op 18 maart 2016 om 15:00 uur wordt ook de tentoonstelling “Fryske Lânskipskilders en Doarpstsjerken” geopend. Op deze tentoonstelling is werk te zien van o.a. Jan Frearks van der Bij, Johannes Elzinga, Pier Feddema, Klaas en Gosse Koopmans Cor Reisma, Andries en Bouke van der Sloot en Meinte Walta.

Het werk is afkomstig uit de Freark van der Bij collectie. Van 18-3-2016 tot 15-5-2016 is deze tentoonstelling aanwezig in het Mienskipshûs ‘Doarpstsjerke’ aan de tsjerkebuorren in Metslawier. Het Mienskipshûs ‘Doarpstsjerke’ in Metslawier is in 2015 door de kerkelijke gemeente overgedragen aan de Stichting Doarpstsjerke Metslawier …

Dit nijs komt hjirre wei

Oars noch wat?

Lees Interacties

Geef een reactie